038 - 799 90 55

Schilder nodig in Zwolle?

Binnenschilder Zwolle

Binnen uw huis of bedrijfspand zijn er veel wanden en die moeten allemaal worden voorzien van schilderwerk of een andere vorm van wandafwerking. Na enkele jaren is het vaak nodig om er een nieuwe laag overheen te schilderen. Dit kan komen door verkleuring door lichtinval of rokers, maar ook omdat u toe bent aan een nieuwe kleur.

Kleur bepalen

Soms wilt u al uw muren simpelweg (gebroken) wit laten schilderen, maar misschien wilt u een enkele wand wel een bijzondere kleur meegeven. Zo creëert u een bijzondere uitstraling en uw woonkamer, kantoor of slaapkamer zal direct een compleet andere aanblik krijgen. Vindt u het moeilijk om zelf de juiste kleur te bepalen? Onze binnenschilders kunnen u helpen met kleuradvies. Zij kunnen u vertellen welke kleuren op een mooie manier aansluiten op uw interieur, welke kleuren juist zorgen voor een ruimtelijke aanblik of juist voor een knusse sfeer.

Voor al uw binnenschilderwerk

Niet alleen voor het schilderen van uw muren kunt u onze binnenschilders inschakelen, maar ook voor uw trap, plafond of kozijnen zijn wij uw partner in Zwolle. Wilt u een bijzonder patroon op uw muur, sierpleister of behang? Ook daarin zijn we u graag van dienst. Woont u in Zwolle of omstreken? We komen graag bij u langs. Bel met 038 - 799 90 55 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan door ons contactformulier in te vullen.

Wij werken door! maar hebben wel maatregelen genomen voor de veiligheid tegen Corona(COVID-19)

Voor de veiligheid van de klant en schilder vindt het contact via mail of telefoon plaats. Het opmeten van de klus moet wel op locatie gebeuren, maar hiervoor is geen fysiek contact nodig. Ook voor het uitwerken of afhandeling van de klus is fysiek contact niet nodig. Wij kunnen dus de werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren!

Waarom Schildersbedrijf ABAZ | Epe

  • Allround schildersbedrijf
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 038 - 799 90 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Behangen
• Spuitwerk
• Onderhoud

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Zwolle!

Hoofdvestiging