038 - 799 90 55

Schilder nodig in Zwolle?

Buitenschilder Zwolle

U kunt onze schilders ook het hele jaar door inschakelen voor al uw buiten schilderwerk. Denk hierbij aan het schilderen van de buitenmuren, uw kozijnen, tuinhuis of de schutting.

Schilderwerk buiten: onderhoud

Om uw pand in goede staat te houden is het regelmatig bijhouden van het buitenschilderwerk erg belangrijk. Als dit niet goed of tijdig gebeurt krijgen vocht en vuil de kans om zich te nestelen. Hierdoor wordt de ondergrond aangetast. Dit leidt tot problemen zoals houtrot. Zorg daarom tijdig voor een nieuwe verflaag. Dit is veel werk, maar erg belangrijk en voorkomt bovendien vaak hoge kosten. Elke buitenschilder van Abaz Epe kan dit voor u uit handen nemen!

Houtrot laten repareren

Als het schilderwerk niet tijdig wordt onderhouden, heeft u dus kans op houtrot. Wilt u weten of u houtrot heeft? Controleer dan met behulp van bijvoorbeeld een schroevendraaier of er gevoelige plaatsen in het hout zitten. Prik met de schroevendraaier in het hout om te kijken of er zachte plekken in zitten. Bekijk vooral de onderste delen, want daar blijft het vaakst water op liggen. Zijn er zachte plekken? Dan is het tijd voor groot onderhoud.

Bel voor een afspraak naar 038 - 799 90 55. U kunt ook meer informatie of een offerte aanvragen via het formulier op deze website.

Wij werken door! maar hebben wel maatregelen genomen voor de veiligheid tegen Corona(COVID-19)

Voor de veiligheid van de klant en schilder vindt het contact via mail of telefoon plaats. Het opmeten van de klus moet wel op locatie gebeuren, maar hiervoor is geen fysiek contact nodig. Ook voor het uitwerken of afhandeling van de klus is fysiek contact niet nodig. Wij kunnen dus de werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren!

Waarom Schildersbedrijf ABAZ | Epe

  • Allround schildersbedrijf
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 038 - 799 90 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Behangen
• Spuitwerk
• Onderhoud

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Zwolle!

Hoofdvestiging