0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Zwolle

Buitenschilder Zwolle

U kunt onze schilders ook het hele jaar door inschakelen voor al uw buiten schilderwerk. Denk hierbij aan het schilderen van de buitenmuren, uw kozijnen, tuinhuis of de schutting.

Schilderwerk buiten: onderhoud

Om uw pand in goede staat te houden is het regelmatig bijhouden van het buitenschilderwerk erg belangrijk. Als dit niet goed of tijdig gebeurt krijgen vocht en vuil de kans om zich te nestelen. Hierdoor wordt de ondergrond aangetast. Dit leidt tot problemen zoals houtrot. Zorg daarom tijdig voor een nieuwe verflaag. Dit is veel werk, maar erg belangrijk en voorkomt bovendien vaak hoge kosten. Elke buitenschilder van de door ons aangedragen professional kan dit voor u uit handen nemen!

Houtrot laten repareren

Als het schilderwerk niet tijdig wordt onderhouden, heeft u dus kans op houtrot. Wilt u weten of u houtrot heeft? Controleer dan met behulp van bijvoorbeeld een schroevendraaier of er gevoelige plaatsen in het hout zitten. Prik met de schroevendraaier in het hout om te kijken of er zachte plekken in zitten. Bekijk vooral de onderste delen, want daar blijft het vaakst water op liggen. Zijn er zachte plekken? Dan is het tijd voor groot onderhoud.

Bel voor een afspraak naar 0800 255 3733. U kunt ook meer informatie of een offerte aanvragen via het formulier op deze website.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606