038 - 799 90 55

Schilder nodig in Zwolle?

Buitenmuur verven Zwolle

Het is erg populair: buitenmuur verven. Een mooie strakke witte verflaag op de buitenmuur en uw huis ziet er compleet anders uit. Kan uw woning in Zwolle wel een nieuwe laag verf gebruiken of wilt u uw woning al een tijdje een nieuwe uitstraling geven? Een buitenmuur schilderen is een snelle en voordelige manier om het huis een compleet nieuwe look te geven. Neem contact op met de buitenschilders van Abaz Epe en vraag naar de mogelijkheden.

Buitengevel schilderen

Een gevel schilderen is iets lastiger dan een binnenmuur. Er moet, anders dan bij binnenschilderwerk, bijvoorbeeld rekening gehouden worden met weersomstandigheden. De verf moet bestand zijn tegen vocht en grote temperatuurverschillen. Daarnaast is de buitenmuur meestal een ruw oppervlak en zal die goed moeten worden voorbereid op de verf. Het begint met een goede reiniging, gevolgd door het controleren en indien nodig repareren van de voegen. Om een goede hechting van de verf te realiseren moet de stenen of betonnen muur worden voorbehandeld. Ten slotte kunnen wij op professionele wijze de gevel verven.

Schildersbedrijf voor buitenmuur verven

Wilt u uw buitengevel verven? Uw huis zal er binnen de kortste keren heel anders uit zien. Bovendien zal de verf de muren beschermen tegen vochtdoorslag. U maakt dus een goede keuze. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bel gerust naar 038 - 799 90 55 of vul het contactformulier in. Een van onze schilders neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij werken door! maar hebben wel maatregelen genomen voor de veiligheid tegen Corona(COVID-19)

Voor de veiligheid van de klant en schilder vindt het contact via mail of telefoon plaats. Het opmeten van de klus moet wel op locatie gebeuren, maar hiervoor is geen fysiek contact nodig. Ook voor het uitwerken of afhandeling van de klus is fysiek contact niet nodig. Wij kunnen dus de werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren!

Waarom Schildersbedrijf ABAZ | Epe

  • Allround schildersbedrijf
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 038 - 799 90 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Behangen
• Spuitwerk
• Onderhoud

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Zwolle!

Hoofdvestiging