085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Zwolle

Winterschilder Zwolle

Zoekt u een schilder voor uw schilderwerk, maar wilt u graag profiteren van voordeel? Kies dan voor de winterschilder! Schilderen in de winter is tegenwoordig geen enkel probleem. Wij zijn in de regio uw winterschilder van december t/m februari. In deze maanden geniet u van korting op ons uurtarief.

Waarom korting in de winter?

In de wintermaanden krijgen buitenschilders minder klussen. Dit komt voort uit de tijd dat schilder nog echt een seizoensberoep was. Vroeger kon er alleen in de zomermaanden geschilderd worden, omdat het in de winter te koud en te nat was. Tegenwoordig is dat allemaal verleden tijd vanwege speciale technieken, diverse mogelijkheden en verbeterde verf. Ondanks de mogelijkheden krijgen we als schildersbedrijf toch altijd minder klussen in de winter en daarom krijgt u korting!

Winterschilders Zwolle: voordeel voor u!

Naast de korting die u ontvangt heeft u ook nog eens als voordeel dat we vaak direct bij u aan de slag kunnen. In de zomerperiode kan het wel eens wat drukker zijn en dan kan het soms iets langer duren. Ook heeft u in het voorjaar en de zomer geen last meer van steigers in uw tuin en kunt u volop genieten!

Wilt u ook profiteren van de voordelen van de winterschilder in Zwolle? Maak dan een afspraak door te bellen met 085 - 106 1600 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606