0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Zwolle

Winterschilder Zwolle

Zoekt u een schilder voor uw schilderwerk, maar wilt u graag profiteren van voordeel? Kies dan voor de winterschilder! Schilderen in de winter is tegenwoordig geen enkel probleem. Wij zijn in de regio uw winterschilder van december t/m februari. In deze maanden geniet u van korting op ons uurtarief.

Waarom korting in de winter?

In de wintermaanden krijgen buitenschilders minder klussen. Dit komt voort uit de tijd dat schilder nog echt een seizoensberoep was. Vroeger kon er alleen in de zomermaanden geschilderd worden, omdat het in de winter te koud en te nat was. Tegenwoordig is dat allemaal verleden tijd vanwege speciale technieken, diverse mogelijkheden en verbeterde verf. Ondanks de mogelijkheden krijgen we als schildersbedrijf toch altijd minder klussen in de winter en daarom krijgt u korting!

Winterschilders Zwolle: voordeel voor u!

Naast de korting die u ontvangt heeft u ook nog eens als voordeel dat we vaak direct bij u aan de slag kunnen. In de zomerperiode kan het wel eens wat drukker zijn en dan kan het soms iets langer duren. Ook heeft u in het voorjaar en de zomer geen last meer van steigers in uw tuin en kunt u volop genieten!

Wilt u ook profiteren van de voordelen van de winterschilder in Zwolle? Maak dan een afspraak door te bellen met 0800 255 3733 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606