038 - 799 90 55

Schilder nodig in Zwolle?

Winterschilder Zwolle

Zoekt u een schilder voor uw schilderwerk, maar wilt u graag profiteren van voordeel? Kies dan voor de winterschilder! Schilderen in de winter is tegenwoordig geen enkel probleem. Wij zijn in de regio uw winterschilder van december t/m februari. In deze maanden geniet u van korting op ons uurtarief.

Waarom korting in de winter?

In de wintermaanden krijgen buitenschilders minder klussen. Dit komt voort uit de tijd dat schilder nog echt een seizoensberoep was. Vroeger kon er alleen in de zomermaanden geschilderd worden, omdat het in de winter te koud en te nat was. Tegenwoordig is dat allemaal verleden tijd vanwege speciale technieken, diverse mogelijkheden en verbeterde verf. Ondanks de mogelijkheden krijgen we als schildersbedrijf toch altijd minder klussen in de winter en daarom krijgt u korting!

Winterschilders Zwolle: voordeel voor u!

Naast de korting die u ontvangt heeft u ook nog eens als voordeel dat we vaak direct bij u aan de slag kunnen. In de zomerperiode kan het wel eens wat drukker zijn en dan kan het soms iets langer duren. Ook heeft u in het voorjaar en de zomer geen last meer van steigers in uw tuin en kunt u volop genieten!

Wilt u ook profiteren van de voordelen van de winterschilder in Zwolle? Maak dan een afspraak door te bellen met 038 - 799 90 55 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wij werken door! maar hebben wel maatregelen genomen voor de veiligheid tegen Corona(COVID-19)

Voor de veiligheid van de klant en schilder vindt het contact via mail of telefoon plaats. Het opmeten van de klus moet wel op locatie gebeuren, maar hiervoor is geen fysiek contact nodig. Ook voor het uitwerken of afhandeling van de klus is fysiek contact niet nodig. Wij kunnen dus de werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren!

Waarom Schildersbedrijf ABAZ | Epe

  • Allround schildersbedrijf
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 038 - 799 90 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Behangen
• Spuitwerk
• Onderhoud

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Zwolle!

Hoofdvestiging