038 - 799 90 55

Schilder nodig in Zwolle?

Latex spuiten Zwolle

Wilt u uw muren weer mooi strak wit hebben, of juist in een toffe kleur? Denk dan ook eens aan latex spuiten. Vooral voor grote oppervlaktes is latex spuiten ideaal. Dit omdat latex spuiten zelf vrij snel en nauwkeurig door een vakman gedaan kan worden. Een nadeel is dat alles ontzettend goed afgeplakt moet worden vanwege de fijne nevel die vrijkomt, wat weer vrij veel tijd kost. Abaz Epe rekent voor muren sauzen en latex spuiten dezelfde tarieven; een vast bedrag per vierkante meter. Zo kunt u uw beslissing baseren op wat het beste bij u past, zonder dat u hoeft te kijken naar de kosten. Nu is latex niet alleen geschikt voor muren, maar kunnen wij ook uw plafond, deuren en kozijnen van spuitwerk voorzien. Zo wordt ieder oppervlak even glad.

Latex spuitwerk is kwaliteit

Latex spuitwerk is kwaliteit bij Abaz Epe. Dit kunnen wij u niet alleen vertellen, maar ook garanderen. Door onze ervaring, producten en apparatuur leveren wij het beste van het beste.

Zo kunt u van ons verwachten:

  • Professionele spuitmachines van Wagner;
  • Hoogwaardige producten van Brillux;
  • Verschillende soorten latex en lak;
  • Latex spuitwerk zonder giftige nevel.

Voordelen latex spuiten

Wanneer kunt u nou het beste voor latex spuiten kiezen? We zetten graag de voordelen van latex spuiten voor u op een rijtje, maar eigenlijk komt het hierop neer: wilt u graag compleet strakke wanden en bevatten de te schilderen ruimtes grote oppervlakten? Kies dan voor latex spuitwerk ten opzichte van traditioneel sauzen.

  • Met latex spuiten wordt een drie keer zo dikke verflaag op de wanden aangebracht dan bij traditioneel schilderwerk. Zo is niet alleen de dekking in één keer perfect, maar scheelt het op de lange termijn ook in onderhoud omdat deze minder snel slijt.
  • De verf komt volledig strak en egaal op de muren doordat de latex er onder hoge druk opgespoten wordt. Bij spuitwerk zie je dus geen enkele vorm van structuur in het schilderwerk. Ook kunnen we makkelijk strakke lijnen realiseren indien u dit wilt.
  • Latex spuiten kan ontzettend snel gedaan worden. De voorbereiding vergt tijd, maar zo lang het grote oppervlakten betreft gaat latex spuiten alsnog tot wel 2 keer zo snel als sauzen. Zo ondervindt u minder lang hinder van de werkzaamheden bij u thuis.

Latex spuiten Zwolle

Past deze stijl van schilderwerk bij u en uw interieur en heeft u relatief grote wanden thuis? Laat dan uw woning latex spuiten in Zwolle door Abaz Epe. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel traditioneel schilderwerk als latex spuiten zijn wij de beste partij in Zwolle en omstreken voor uw klus. Daarnaast maken wij ook nog eens gebruik van de beste materialen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Heeft u nog vragen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. Bel direct voor het maken van een afspraak met Abaz Epe, uw schilder Zwolle, naar 038 - 799 90 55. Wij kunnen dan direct de planning, tarieven en mogelijkheden met u doornemen. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. In Zwolle en omgeving staan wij met plezier voor u klaar bij latex spuitwerk en alle andere schilderwerkzaamheden.

Wij werken door! maar hebben wel maatregelen genomen voor de veiligheid tegen Corona(COVID-19)

Voor de veiligheid van de klant en schilder vindt het contact via mail of telefoon plaats. Het opmeten van de klus moet wel op locatie gebeuren, maar hiervoor is geen fysiek contact nodig. Ook voor het uitwerken of afhandeling van de klus is fysiek contact niet nodig. Wij kunnen dus de werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren!

Waarom Schildersbedrijf ABAZ | Epe

  • Allround schildersbedrijf
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 038 - 799 90 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Behangen
• Spuitwerk
• Onderhoud

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Zwolle!

Hoofdvestiging