038 - 799 90 55

Schilder nodig in Zwolle?

Verven muren in Zwolle

Wilt u een muur verven, maar gaat het muur schilderen u niet zo gemakkelijk af? Indien er grote oppervlaktes geschilderd moeten worden of indien u erge hoge muren in uw woning heeft, dan kan muren schilderen een lastig klus zijn. U wilt uiteraard bestendig en nauwkeurig schilderwerk. Abaz Epe helpt u graag in Zwolle en omstreken met het schilderen van uw muren. Onze ervaren schilders nemen u graag het werk uit handen. Ook voor latex spuiten kunt u ons inschakelen.

Sauzen muur: werkwijze

Vaak gaat het sauzen van een muur of plafond gepaard met veel spetters. Dit kan voorkomen worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige rollers. Daarnaast is het erg belangrijk om een consistente laag verf op het oppervlak aan te brengen en alleen te sauzen op een daarvoor geschikte ondergrond. Op die manier wordt het uitlopen van verf of het ontstaan van barsten en blazen voorkomen. Ook het gebruik van verf van kwaliteit kan veel teleurstelling achteraf voorkomen. Er moet dus met verschillende zaken rekening gehouden worden.

Laat uw muren verven

Bent u op zoek naar hulp bij het sauzen of schilderen van uw muren of wilt u uw plafond witten? Abaz Epe helpt u graag! Onze schilders hebben zeer veel ervaring en gaan in overleg met u zorgvuldig te werk. Muren schilderen doen wij met veel plezier en passie. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of weten wat uw klus gaat kosten? Neem dan contact met ons op via 038 - 799 90 55. U kunt ook het formulier onderaan de pagina invullen.

Wij werken door! maar hebben wel maatregelen genomen voor de veiligheid tegen Corona(COVID-19)

Voor de veiligheid van de klant en schilder vindt het contact via mail of telefoon plaats. Het opmeten van de klus moet wel op locatie gebeuren, maar hiervoor is geen fysiek contact nodig. Ook voor het uitwerken of afhandeling van de klus is fysiek contact niet nodig. Wij kunnen dus de werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren!

Waarom Schildersbedrijf ABAZ | Epe

  • Allround schildersbedrijf
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 038 - 799 90 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Behangen
• Spuitwerk
• Onderhoud

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Zwolle!

Hoofdvestiging