0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Zwolle

Kleuradvies in Zwolle

Twijfelt u tussen donkere en lichte kleuren of tussen aardetinten en felle kleuren? Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw huis of bedrijfsruimte. Een kleurenpalet van lichte aardetinten straalt vaak veel rust en eenheid uit. Wilt u een iets opgewektere sfeer, dan kunt u één wand een fellere kleur geven. de door ons aangedragen professional schildert niet alleen uw wanden, maar biedt u ook professioneel kleuradvies. Wilt u bijvoorbeeld weten wat bij uw houten vloer past of bij de industriële meubels die u heeft aangeschaft? Vraag ons gerust. Wij geven u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw:

  • woonkamer
  • keuken
  • slaapkamer
  • badkamer
  • buitenkant woning

Schildersbedrijf voor kleuradvies

De schilders van de door ons aangedragen professional hebben naast kennis en ervaring van schilderstechnieken ook kennis over kleuren. Niet alleen door te werken met kleuren, maar ook door de laatste trends op het gebied van interieurdesign in de gaten te houden helpen wij u uw droominterieur te realiseren. Ook voor zakelijke interieurs of kleurrijk buitenschilderwerk zijn wij u graag van dienst. Zo kunt u ons ook inschakelen voor latex spuiten. Onze schilders hebben passie voor hun vak en gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Schakel ons in voor professioneel schilderadvies en bel naar 0800 255 3733 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606