0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Zwolle

Wandafwerking Zwolle

Voor wandafwerking is schilderen natuurlijk niet de enige manier. Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor alle andere vormen van wandafwerking of plafondafwerking. Wij zijn door de jaren heen gespecialiseerd in latex spuiten. We hebben voor alle verschillende disciplines werknemers in huis. Uiteraard beschikken we over de juiste kennis en het benodigde materiaal. In de jaren dat we bestaan hebben we een lange lijst van tevreden klanten opgebouwd.

Specialist in behangen

Behangen is best een lastige klus. Hoewel het de een goed af gaat hebben anderen vaak veel ergernissen tijdens het behangen. Zeker als het om een patroonbehang. De banen moeten dan precies op elkaar aansluiten, anders krijgt u geen goed resultaat. Wij nemen als specialist op het gebied van behangen in Zwolle graag het werk voor u uit handen.

Andere vormen van muurafwerking

Naast behangen zijn er nog andere vormen van afwerking waarmee we u kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan muur afwerken door middel van:

  • spuitwerk
  • glasvlies
  • sierpleister
  • folie
  • coating

Wilt u meer informatie over muren afwerken of een afspraak maken? Bel dan gelijk om een afspraak te maken. Dat kan op 0800 255 3733. Liever eerst een inschatting van de kosten voor bijvoorbeeld plafond afwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606