085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Zwolle

Wandafwerking Zwolle

Voor wandafwerking is schilderen natuurlijk niet de enige manier. Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor alle andere vormen van wandafwerking of plafondafwerking. Wij zijn door de jaren heen gespecialiseerd in latex spuiten. We hebben voor alle verschillende disciplines werknemers in huis. Uiteraard beschikken we over de juiste kennis en het benodigde materiaal. In de jaren dat we bestaan hebben we een lange lijst van tevreden klanten opgebouwd.

Specialist in behangen

Behangen is best een lastige klus. Hoewel het de een goed af gaat hebben anderen vaak veel ergernissen tijdens het behangen. Zeker als het om een patroonbehang. De banen moeten dan precies op elkaar aansluiten, anders krijgt u geen goed resultaat. Wij nemen als specialist op het gebied van behangen in Zwolle graag het werk voor u uit handen.

Andere vormen van muurafwerking

Naast behangen zijn er nog andere vormen van afwerking waarmee we u kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan muur afwerken door middel van:

  • spuitwerk
  • glasvlies
  • sierpleister
  • folie
  • coating

Wilt u meer informatie over muren afwerken of een afspraak maken? Bel dan gelijk om een afspraak te maken. Dat kan op 085 - 106 1600. Liever eerst een inschatting van de kosten voor bijvoorbeeld plafond afwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606