038 - 799 90 55

Schilder nodig in Zwolle?

Onderhoud schilderwerk Zwolle

Goed aangebrachte verf gaat jaren mee. Begint de verf op uw binnen- of buitenmuur te bladeren of is de kleur niet meer zo helder als u zou willen? Uw muur is toe aan schilder onderhoud. Is de verflaag in erg slechte staat? Dit geeft niets. Na zorgvuldig schilderonderhoud door Abaz Epe lijken uw muren en kozijnen weer zo goed als nieuw.

Onderhoudscontract schilderwerk

Wilt u voorkomen dat u een onderhoudsbeurt aan uw schilderwerk vergeet? Bij ons kunt u een onderhoudscontract afsluiten, waardoor uw schilderwerk er altijd verzorgd uitziet. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en stellen vervolgens een schilderonderhoudsplan voor u op. Schilderwerk dat in zeer slechte staat verkeert vergt meer tijd en moeite in onderhoud dan schilderwerk dat regelmatig onderhouden wordt. Door regelmatig uw schilderwerk te laten onderhouden voorkomt u hoge kosten voor onnodig veel werk.

Schilder onderhoud inschakelen

Woont u in een monument dat opnieuw geschilderd moet worden? Als restauratie schilder is Abaz Epe u daarbij ook van dienst. Restauratie schilderwerk vereist specifieke vakkennis en verfijnde schilderstechnieken. Schilderwerk restaureren is een vak dat wij met veel passie uitoefenen. Woont u in Zwolle of in de omgeving van Zwolle en wilt u uw schilderwerk vernieuwen? Bel naar 038 - 799 90 55 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Wij werken door! maar hebben wel maatregelen genomen voor de veiligheid tegen Corona(COVID-19)

Voor de veiligheid van de klant en schilder vindt het contact via mail of telefoon plaats. Het opmeten van de klus moet wel op locatie gebeuren, maar hiervoor is geen fysiek contact nodig. Ook voor het uitwerken of afhandeling van de klus is fysiek contact niet nodig. Wij kunnen dus de werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren!

Waarom Schildersbedrijf ABAZ | Epe

  • Allround schildersbedrijf
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 038 - 799 90 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Behangen
• Spuitwerk
• Onderhoud

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Zwolle!

Hoofdvestiging